Ansiktet är det första vi ser när vi tittar oss i spegeln varje morgon. Vi noterar hur det förändras från dag till dag, från år till år. I det första fallet kan det bero på dålig sömn eller utmattning, men om du är något till åren kommen så är det förmodligen av just den anledningen: Åldrande. Du har säkert som många andra funderat kring ansiktslyft och om det möjligtvis kan vara något för dig. Om du har råd med det och om det verkligen fungerar. Om du bor i Göteborg kan vi guida dig rätt.

Rynkor, påsar och ett allmänt hängigt ansikte. Det är inte alls något märkligt att din hy förlorat sin elasticitet. Det är snarare ett naturligt resultat av ett åldrande som ingen av oss kan komma ifrån. Sedan kan såklart yttre omständigheter såsom sol, alkohol och rökning ha påskyndat processen. Men ödsla ingen tid på att tänka på det.

Lyckligtvis finns det massor av ”sylvassa” kliniker i till exempel i Göteborg som utför ansiktslyft dagligen. Ingreppen är inte särskilt dramatiska och med rådgivning från rätt klinik hittar ni tillsammans den typen av ansiktslyft som passar dig.

De allra flesta har råd med lite hjälp

När det kommer till finansiering så behöver du inte sitta på massa kontanter för att ha råd. Det finns nämligen stöttning att få. Vårt bästa tips är Sveriges ledande vårdfinansiär – Medical Finance. Där får du låna upp till 200 000 kr utan säkerhet, de har dessutom ett helt räntefritt lån upp till 40 000 kr. En ansökan skickar du smidigt på internet och svar får du inom max 24 timmar. Behöver du kundservice eller veta vilken klinik som är bäst lämpad för ansiktslyft i Göteborg hjälper de dig också.

Slutligen. Även om ett ansiktslyft såklart inte gör dig genetiskt yngre så kommer du garanterat känna dig fräschare och snyggare än på länge. Lycka till!