Kabe Royal är husvagnen för dig som är van vid lyx och inte kan leva utan den, inte ens på vägen. I en Kabe Royal har du allt du kan tänkas behöva på semestern, bland annat Kabe Smart-D elsystem och påskjutsbroms med backautomatik.

Som vanligt med Kabes husvagnsserier finns det mängder av varianter att välja på inom Kabe Royal. Hela 21 olika husvagnar går under Royals namn, alla med olika specifikationer och karaktärer. Bland annat finns storsäljaren Royal 780 DGLE som med tre olika sängalternativ lockar exempelvis campare med ett nytillskott i familjen.

En annan populär modell är Royal 600 XL som brukar sättas i kategorin kompakt lyx. Beroende på hur många som ska bo i husvagnen går det att anpassa planlösningen så antingen två eller fyra personer har sovplatser.

När bara det bästa är gott nog

Det räcker att titta på några bilder inifrån en av modellerna inom Kabe Royal så förstår man kvalitén i dessa vagnar. Royal är för camparen som vägrar tumma på komforten bara för att man befinner sig på vägen. Det är inte fel att bara förvänta sig det bästa och med Kabe Royal är det precis det du får, oavsett vilken vagn eller modell du väljer.

Men sortimentet är stort och det är viktigt att sikta in sig på den modell som passar just dina behov. Ordentlig research inför köpet och en återförsäljare som går att lita på är att föredra!