Det kanske är dags att bygga nytt kök eller renovera det gamla? Tänk då på vad som faktiskt sätter karaktär i köket. Många kanske inte tänker på det, men köksluckorna och bänkskivan gör en enorm skillnad i rummet. Tänk att något som man tar för givet kan betyda så otroligt mycket för att sätta en känsla i ett annars så vanligt rum.

Det finns många företag som säljer bänkskivor och det gäller att hitta ett som passar dig och dina behov – men det viktigaste är väl ändå att kvalitén är på topp samt att bänkskivan faktiskt är vattentät. För det är ju just det som är viktigt. Att investera i en bänkskiva som håller alla typer av mått, både kvalitetsmässigt och måttmässigt. Det krävs att skivan är vattentät, så den inte förstörs av allt man spiller och kladdar när man lagar mat.

Ett kök att trivas i

Sedan kommer det till det ytliga – för visst ska väl ändå bänkskivan vara snygg nog i ditt eget kök och du ska väl kunna bestämma själv hur den ska se ut? Hos Köksvänner kan du faktiskt designa din alldeles egna bänkskiva; bestäm först och främst om du vill ha den i laminat, sten eller rostfritt. Sedan bestämmer du vilken färg eller vilken sten materialet ska vara i och du har valt laminat eller sten som material. Hos just laminat finns det ganska många valmöjligheter. Vill du ha raka eller vinklade hörn på din skiva? Till sist kan du faktiskt måttbeställa bänkskivan så den passar i just ditt kök. Egentligen står du för alla val så du får en personlig och anpassad bänkskiva till ditt personliga kök och Köksvänner sköter jobbet åt dig. Det är ju egentligen därför Köksvänner finns – för din skull.