Är ni företaget i Malmö som bara längtar efter en liten paus från vardagen? Kanske behöver ni komma varandra närmare på kontoret – fast utanför kontoret? Då borde ni leta upp någonstans att kunna kombinera avkoppling med någon rolig aktivitet. Förslagsvis kan ni ta en dag utanför storstaden och andas lite frisk luft efter några timmar av okontrollerat skratt.

Några tips på aktiviteter som är fantastiska för en företagskultur är:

  • Laserdome: spring runt och skjut på varandra i UV-upplysta rum. Skratt och adrenalin är garanterat.
  • Escape room: tillsammans ska ni ta er “ut” ur ett rum. Hur annars ska ni bli bättre på att samarbeta?
  • Stadsvandring: varför inte lära känna er stad lite bättre? Kultur kan man inte prata nog om.
  • Öl- och vinprovning: garanterat, men kontrollerat, fniss.
  • Paintball: ett adrenalinfyllt spel kombinerat med härligt kladd. Både skräckinjagande och hysteriskt roligt på samma gång!
  • Tracerball: som paintball, fast inomhus och utan kladdet. Upplev en spännande inomhusmiljö fylld av fart och, återigen, skratt.
  • Konferens: en riktig klassiker som kan bestå av vad som helst egentligen. Boka en lokal och få hjälp att planera en riktig toppendag!

Vad ni än väljer att göra med kontorsgänget, finns det både tips och hjälp att få. Många företag i närheten av Malmö hjälper till med allt från bokning och planering till utförandet av företagsaktiviteten i Malmö. Om en konferens önskas, finns det härliga gårdar ute i vildmarken att åka till. En del av dessa har till och med roliga aktiviteter att göra på plats, som en del av konferensen eller kick off-en. Ett bra tips inför en dag tillsammans kan vara att faktiskt kolla med alla anställda vad som önskas mest. Är det både ro och fart som önskas, kan en sådan gård vara till en otrolig fördel.