Önskar du att ha mer volym i dina läppar, eller kanske bara i under- eller överläppen? Numera är det en enkel korrigering att förstora läppar, återfukta dem och definiera läppkonturer med långtidsverkande fillers. Genomgå läppkorrigering enkelt med långtidsverkande skönhetsbehandling.

Att korrigera läpparna med hjälp av estetisk kirurgi är inte ett stort ingrepp. Särskilt inte för certifierade och utbildade utförare som arbetat med skönhetsprodukter länge. Fillers är en typ av behandling som innehåller hyaluronsyra, som alla har naturligt i kroppens hud, brosk och ligament, och som skapar volym runt behandlade områden via injektioner. Det är en icke-animalisk och naturlig metod som ger omedelbara resultat och som kan hålla upp till mellan sex till 12 månader. Man kan även minimera rynkor och släta ut ojämn hy samt definiera konturer med hjälp av fillers.

Många som korrigerar och förstorar läpparna idag vill ofta ha mer volym, jämna ut ojämnheter ifall en sida är något mindre eller smalare än den andre, eller ge mer volym åt en tunnare överläpp. Det är heller inte ovanligt att många upplever att deras läppar blir tunnare ju äldre man blir, och det stämmer faktiskt. Även rynkor runt munnen framträder mer med åren.

Flera fillertyper med jämlika resultat

Fillers är som nämnt långtidsverkande men inte permanent. Idag erbjuds pålitliga fillers från välkända märken som Restylane, Juvéderm, Teosyal och Stylage, vilka är högkvalitativa märken som innehåller den så kallade hyaluronsyran. Med dessa fillers kan vem som helst få välformade läppar symmetriska läppar med extra volym. Läpparna tillförs fukt och får volym i det önskade området.

Vill du förstora läpparna med fillers? Vänd dig till en legitimerad läkare med certifikat för injicering av fillers och med gedigen erfarenhet inom estetisk kirurgi. Har du en vision om hur du vill att dina läppar ska se ut men vill veta mer om hur ditt ingrepp bör se ut, gå på en konsultation hos kliniken för att få de bästa rekommendationerna anpassade efter dig.