Med outsourcing av företagets IT, får ni inte bara hjälp med drift av er IT – ni får även tillgång till effektivisering av er IT-verksamhet. Outsourcing underlättar alltså arbetet för företagets ledning, samtidigt som ni får chans att optimera era driftlösningar. Men ibland kan det vara svårt att veta var man hittar en professionell IT-leverantör för bästa möjliga IT-support, speciellt i Stockholm där utbudet är stort. Här får du därför en några tips på hur du kan tänka när du letar leverantör för outsourcing av ditt företags IT.

Kompetens

Den viktigaste egenskapen din IT-leverantör kan inneha vid outsourcing av företagets IT-drift, är såklart kompetens. Därför är det smart att försäkra sig om leverantörens kunskaper och kompetenser, innan företaget outsourcar några tjänster. Det kan ni enkelt göra genom simpel research gällande hur väletablerad leverantören är, hur nöjda kunder de har, samt vilka drifttjänster de kan erbjuda er som företag.

Kvalitet

Kompetens behöver dock inte betyda kvalitet, när det gäller den IT-drift ni som företag får av er leverantör. Därför är det även smart att outsourca IT-drift till en partner med certifierad kvalitet. Då kan du vara säker på att leverantörens IT-kompetens används för att på bästa sätt hjälpa ditt företag att hitta kvalitativa driftlösningar.

Tillgänglighet

Det är även viktigt att ni som företag och kund har lätt tillgång till all information gällande det IT-arbete som utförs vid outsourcing av IT-driften – och det får ni garanterat när ni vänder er till oss på QD.

Med total öppenhet, i kombination med vår effektiva kundportal, får ni tillgång till kontinuerlig uppföljning gällande hur vi på QD arbetar för att driva och optimera IT för just ert företag i Stockholm. Med kvalitetscertifieringar såsom ISO och AA-ranking, kan ni vara säkra på att våra kompetenta medarbetare alltid levererar driftlösningar av högsta kvalitet, när ni väljer IT-outsourcing vi QD.

Vill du veta mer om hur vi på QD kan hjälpa just ditt företag? Tveka då inte att kontakta oss via telefon för mer information om outsourcing och IT-drift.