Behöver ni nya tips på roliga och annorlunda aktiviteter i samband med er konferens? Då är det alltid smart att testa på unika och engagerande aktiviteter. Det gör inte bara konferensen roligare – det skapar även bättre möjligheter för teambuilding. Här kommer därför några tips på aktiviteter för er som ska anordna konferens i Skåne. Varför inte anordna en konferens i samband spännande aktiviteter på höga höjder till exempel?

Roliga och utmanande aktiviteter

Det är alltid roligt att testa på nya och utmanande aktiviteter – speciellt när man gör det tillsammans. På Treewalker i Löddeköpinge kan ni utmana er själva och peppa varandra att ta er an någon av äventyrsparkens sju höghöjdsbanor. Där ska ni ta er igenom banans spänningsfyllda utmaningar och etapper tillsammans, vilket innebär roliga aktiviteter som är perfekta för teambuilding.

Spännande och pulshöjande

Genom att planera och genomföra roliga och pulshöjande konferensaktiviteter tillsammans, ökar chanserna för att er konferens blir engagerande och minnesvärd. Hos Treewalker tar ni er fram mellan trädtopparna på höghöjdsbanorna, på spännande och nervpirrande sätt. Här kan ni åka ziplines, klättra i repkonstruktioner, balansera över vingliga broar och stockar, och mycket mer. Utmana och hjälp varandra!

Smarta konferenspaket

Treewalker i Löddeköpinge kan även erbjuda företag och organisationer smarta konferenspaket, där ni får chansen att anordna professionella konferenser i samband med spännande och annorlunda aktiviteter som bidrar till gemenskap och samarbete.

Läs mer om Treewalkers konferensaktiviteter och företagspaket på hemsidan. Ni kan alltid kontakta oss för ytterligare information, eller för bokning av er konferens, genom att ringa eller skicka ett mail.