Söker du efter ett bra, centralt, och billigt hotell i Sveriges huvudstad? Stockholm är en stor och livlig stad med mycket turister och ett stort utbud av hotell. De mest efterfrågade hotellen är de som ligger i innerstaden, nära Centralstationen, mitt i city med närhet till allt som staden har att erbjuda. Dessa hotell tenderar därför även att vara något dyrare. Här kan du därför läsa dig till var du kan hitta ett kvalitativt och centralt beläget hotell, till ett mycket bättre pris.

Ett billigare och bättre hotell nära Centralstationen

Ett kvalitetshotell till ett lägre pris mitt i centrala Stockholm, är perfekt för dig som vill ha ett bekvämt boende med närhet till allt i city – samtidigt som du får pengar över till annat. Best Western and hotel är hotellet som ligger ett stenkast från Centralstationen, med ett enkelt hotellkoncept som ger dig högre komfort, och bättre läge, till ett mycket bättre pris.

Med fokus på komfort, kvalitet, och funktion

Genom att hotellet består av något mindre rum med smarta funktionslösningar, kan Best Western and hotel erbjuda sina gäster både kvalitet och komfort, till ett mycket mindre pris jämfört med andra hotell med samma centrala läge nära Stockholms Centralstation.

Du som bokar ditt hotellrum direkt på Best Western and hotel’s hemsida får dessutom chansen att samla exklusiva bonuspoäng. Dessa poäng kan du använda för att få gratis hotellnätter hos ett valfritt hotell tillhörande den världstäckande hotellkedjan Best Western.